Over Do. You.


Hoi! Mijn naam is Emel Koç en welkom bij de over ons pagina. Eigenlijk gaat de pagina over mij en over Do. You. lees je mee? 

Het begon allemaal bij vrijheid. Vrijheid, is jezelf kunnen zijn op elk moment van de dag en in elke situatie. Een jaar of tien geleden wist ik het al, ik wilde vrij zijn (niet dat ik gevangen zat, maar je begrijpt vast wat ik bedoel). Vrij zoals een vogel in de lucht of vrij zoals een vis in het water. Die vrijheid vond ik door mezelf te zijn in elke situatie en elk moment van de dag. Door jezelf te zijn, leer je jezelf en anderen beter kennen. Hierdoor ben ik er bijvoorbeeld achter gekomen, dat werken voor één vaste baas of opdrachtgever niet zó mijn ding is. Hoe en wat, dat wist ik tien jaar geleden natuurlijk nog niet. Nu is het tijd naar een fast forward.

Tijdens mijn studie Communicatie aan hogeschool Windesheim, schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel en kwam Do. You. tot leven. Na mijn studie besloot ik het diepe in te springen, door niet te zoeken naar een baan in de marke communicatiebranche, maar te zoeken naar uitdagingen die ik met beide handen aanpakken kon. Als ZZP'er, als bedrijf en vooral als communicatieprofessional. Iets wat ik al snel leerde tijdens mijn opleiding "alles is communicatie!". Zonder communicatie zijn we nergens, kijk eens om je heen. Hoeveel spullen heb je om je heen? Hoe ben je erachter gekomen dat die spullen bestonden? Alles is communicatie. Sterke communicatie zorgt ervoor dat jouw verhaal wordt overgebracht en dat jouw doelgroep je onthoudt. Dat hoef je niet allemaal alleen te doen.

Met Do. You. wil ik jou helpen met het zichtbaar maken van waarom jij doet wat je doet. Wanneer je iets doet omdat je het leuk vindt, je er goed in bent, het je passie is of je er anderen mee helpt, straal je dat uit. Dat is dan ook wat ik wil laten zien aan jouw doelgroep! Jouw klanten kopen niet alleen om het kopen. Ze doen een aankoop voor de achterliggende gedachte van een product of dienst. Deze wil ik graag voor jou overbrengen door middel van sterke communicatie en content marketing.
 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op. Dan maken we een afspraak en drinken we wat!

  • LinkedIn Emel Koç
  • Instagram Do. You.

© 2018 by Do. You. | Alle rechten voorbehouden. | Kvk nummer: 70778728 | Algemene voorwaarden

  • LinkedIn Emel Koç
  • Instagram Emelxspk
  • LinkedIn Emel Koç
  • Instagram Do. You.