Informatieve teksten

De teksten op jouw website vertellen wie je bent, wat je doet en waarom je dat doet.  Het is daarom belangrijk dat deze teksten precies overbrengen wat jij wil vertellen. Een tekst schrijven over jezelf, je eigen product en/of dienst kan best lastig zijn. Waar begin je? Wanneer is de tekst goed genoeg? En wil je eigenlijk wel tijd steken in het schrijven van die teksten?

Heb je nog geen teksten voor je website of wil je deze aanpassen? Do. You. regelt het voor jou! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het schrijven van informatieve teksten. Informatieve teksten wat zijn dat eigenlijk? Hieronder een lijstje met wat wij bedoelen:

Persberichten

Persberichten zijn bedoeld om jouw product/dienst/merk meer zichtbaar te laten zijn in de media. Persberichten worden geplaatst in nieuwsmedia. Het is dus belangrijk dat het onderwerp iets met nieuwswaarde betreft. Dit kan bijvoorbeeld een evenement zijn dat je organiseert, een productlancering of een andere gebeurtenis. Heb je zelf geen idee hoe je een persbericht schrijft en naar wie je hem verstuurd? Wij regelen het voor jou.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven leveren jouw (potentiële) klanten maandelijks informatie op over jouw producten/diensten/merken. Door kennis met hen te delen, leren ze jou beter kennen. Hiermee bouw je een relatie op met jouw klant. Dit zorgt voor vertrouwen, laat zien dat je expert bent in hetgeen dat jij doet. Door maandelijks een nieuwsbrief te versturen naar jouw klantenbestand blijf je on top of the mind

Blogs

Door middel van een blog deel je jouw kennis op jouw website. Dit kunnen bezoekers en potentiële klanten lezen, en aanzetten tot verkoop. Echt, mag de inhoud van de blog niet commercieel zijn. Het doel daarentegen wel. Een blog laat niet alleen zien dat jij expert bent in hetgeen dat jij doet, maar het geeft de bezoeker wat meer informatie over jouw bedrijf/product/dienst of merk. Het bevorderd bovendien jouw score in Google. Google zorgt er namelijk voor dat eerlijke, relevante en waardevolle content naar boven komen. Daarnaast zorgen blogs ook dat bezoekers langer op jouw website doorbrengen. Dit kan ook wanneer je nu pas begint met bloggen.

Webteksten

Een webtekst vertelt iets over de producten/diensten of het merk dat jij aanbiedt. Het is een feitelijke en commerciële manier van het omschrijven van het product/dienst of merk.

​Door een goed webtekst is het in een blik duidelijk, wat het is en nog beter, waarom iemand het zou willen kopen.

Persbericht

Vanaf €99,- heb je al een persbericht met feedbackronde. Daarna versturen wij 'm naar de juiste media.

De prijs is vanaf, excl. btw. 

Nieuwsbrief

Vanaf €99,- per maand heb je al een nieuwsbrief samen zorgen wij voor een goede inhoud. Een inhoud die jouw product/dienst of merk goed uitlicht.

Blogs

Vanaf €99,- schrijf ik een blog van 350 woorden. Die past bij jouw product/dienst of merk. Deze plaats in dan ook voor jou.

De prijs is vanaf, excl. btw. In de prijs zit een feedbackronde inbegrepen.

De prijs is vanaf, excl. btw. & per maand. Meer nieuwsbrieven per maand zijn ook mogelijk.

Webteksten

Vanaf €59,- schrijf ik websteksten voor jou op maat. Deze plaats ik ook voor jou op jouw website.

De prijs is vanaf, excl. btw. In de prijs zit een feedbackronde inbegrepen.

  • LinkedIn Emel Koç
  • Instagram Emelxspk
  • LinkedIn Emel Koç
  • Instagram Do. You.

© 2018 by Do. You. | Alle rechten voorbehouden. | Kvk nummer: 70778728 | Algemene voorwaarden

  • LinkedIn Emel Koç
  • Instagram Emelxspk
  • LinkedIn Emel Koç
  • Instagram Do. You.